Skip to main content

Luft / vand- varmepumper

Udnyt den friske luft til opvarmning af boligen. Det er et miljø venligt og økonomisk valg, med minimal vedligeholdelse. I takt med at alle energikilder stiger og stiger, er en varmepumpe et af de mest økonomiske valg. 

Montering og installation af varmepumpe

Vi kan stå for montering og vedligeholdese af din nye, eller gamle varmepumpe. Varmepumper skal kunne cirkulere luft igennem dit hus, der er derfor behov for en hvis del rør arbejde. 

Kan det betale sig med luft til vand varmepumpe?

Ja det kan det for det meste. I en tid med stigende energipriser er der rigtig mange penge at sparer, ved at skifte til en varmepumpe. I gennemsnit spares der 40-50% på forbruget og nogle sparer helt op til 65% på deres nuværende forbrug. Det er især på overgang fra oliefyr til varmepumpe at besparelserne er at hente.

Vi anbefaler ud fra vores egen erfaring:

 

Vi tilbyder produkter fra Bosch. Læs mere her.​

Kontakt os

Ønsker du at få mere information omkring dine muligheder for luft / vand- varmepumper

 i dit hjem? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 84 57 82 eller e-mail kontakt@vgo.dk, og så tager vi en god snak omkring dine muligheder og beregner et uforpligtende tilbud.

kontakt@vgo.dk        40 84 57 82

Er det godt at have en luft til vand varmepumpe godt?

Ja. Ikke nok med at du sparer på forbruget med en varmepumpe. Så sparer du især på afgifterne, når det kommer til dit strømforbrug. En jord til vand varmepumpe besparer dig for en masse afgifter møntet specifikt på fyr, brændeovn og fjernvarme.

En luft til vand varmepumpe varmer både hus og dit vand op og dette kan især sparer dig om sommeren. Hvis du benytter dig af et fyr, som står slukket om sommeren. Så varmes dit vand af en el-patron, som er markant dyrere i forbrug end et fyr. Derfor er luft til vand varmepumper en god investering.

Hvor lang tid tager det for en luft til vand varmepumpe at betale sig ind igen?

Før tog det ca. Det tager ca. 15 år for en varmepumpe at betale sig ind igen. Det går dog hurtigere, hvis du skifter fra oliefyr, i et område uden fjernvarme, hvor du kan få et tilskud for at skifte fra oliefyr og hvor der er meget høje afgifter på brugen af fyret. Med energikrisen kan det i nogle tilfælde godt kun tage 10 år før fyret betaler sig selv ind igen.

VVS opgaver vi udfører for dig
  • ​Installation & service af fjernvarmeanlæg
  • ​Renovering e​ller install​ation af nyt badeværelse​
  • Gasse​rvice, Installation af gasfyr & oliefyrservice
  • Forefaldende VVS arbejde (reparation og udskiftning)
  • Udskiftning af armatur
  • ​Ejendoms​service
  • Rørarbejde og afløb
  • Forsikringsskader

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?  - Så kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82.
 

Vi svarer tilbage inden for 48 timer.