Skip to main content

Installation af fjernvarme

I Korsør by og i resten af Slagelse kommune, bliver der lige nu udvidet på fjernvarmesystemet. Med stigende varmepriser på andre energiløsninger er fjernvarme blevet et alternativ, der er overvejelsen værd. 

Fjernvarme skal installeres og kobles til dit hus, selvom der er fjernvarmerør i vejen uden for din bolig, er der ikke en tilkobling, hvis din bolig benytter anden varme tilførelse. Det er her vi kommer ind i billedet. Vi står klar til at installere din næste varmeløsning.

Fjernvarmeanlæg og Fjernvarmeinstallation

Før vi går i dybden med installationsprocessen, er det værd at overveje, hvorfor fjernvarme er en fordelagtig løsning. Dette system er ikke kun effektivt, men det udnytter også restvarme fra industrielle processer, hvilket gør det både økonomisk og miljømæssigt fordelagtigt.

Vi går længere end bare at installere dit fjernvarmeanlæg; vi sikrer, at du får den rigtige løsning tilpasset dine specifikke behov. Dette inkluderer:

Design og Planlægning

For at sikre at dit fjernvarmesystem fungerer optimalt, starter vi med en grundig vurdering af din ejendoms behov og arkitektur. Dette inkluderer varmeberegninger og rådgivning om den bedste placering af fjernvarmeuniten.

Installation

Vores erfarne VVS-installatører er uddannet i den nyeste teknologi og overholder alle gældende standarder og lovgivning. Vi garanterer en problemfri installation fra start til slut.

Vedligeholdelse

Et fjernvarmesystem er en langsigtet investering, og som med enhver investering kræver det regelmæssig vedligeholdelse. Vi tilbyder serviceaftaler, der dækker alt fra rutinemæssige inspektioner til nødreparationer.

Varmetjek Fjernvarme

Inden vi begynder på noget arbejde, kan du få et omfattende varmetjek. Vi vurderer dit nuværende system og giver dig et klart overblik over muligheder og omkostninger ved at skifte til fjernvarme.

Kontakt os

Ønsker du at få mere information omkring dine muligheder for luft / vand- varmepumper i dit hjem? Tøv ikke med at kontakte os på telefon 40 84 57 82 eller e-mail kontakt@vgo.dk, og så tager vi en god snak omkring dine muligheder og beregner et uforpligtende tilbud.

kontakt@vgo.dk        40 84 57 82

Hvad er Fjernvarme?

Fjernvarme er ikke bare en energiform; det er en komplet løsning, der tilbyder en lang række fordele fra en central varmeproduktion. Ved at udnytte teknologiske fremskridt, som f.eks. varmegenindvinding og avancerede kontrolsystemer, sikrer fjernvarme, at du får stabil og pålidelig varme året rundt. Dette gøres ved at pumpe varmt vand gennem et netværk af isolerede rør, der løber under jorden, så du ikke behøver at tænke på det.

Fjernvarme vs. Naturgas

Mens naturgas har sin plads, overgår fjernvarme det på flere måder:

Energieffektivitet

Fjernvarme udnytter restvarme fra andre produktionsprocesser, hvilket gør det ekstremt effektivt og reducerer spild.

Miljøvenlighed

Ifølge rapporter kan brugen af fjernvarme reducere CO2-udledning med op til 50% sammenlignet med traditionelle varmesystemer.

Økonomi

Fjernvarme har lavere driftsomkostninger over tid, hvilket gør det til en økonomisk fordelagtig løsning for mange ejendomsbesiddere.

Fjernvarmeservice


Vi udfører også service på fjernvarmeanlæg og kan stå for løbende service aftaler, med udlejere og boligselskaber eller virksomheder. Du kan læse mere om dette her.

VVS opgaver vi udfører for dig
  • ​Installation & service af fjernvarmeanlæg
  • ​Renovering e​ller install​ation af nyt badeværelse​
  • Gasse​rvice, Installation af gasfyr & oliefyrservice
  • Forefaldende VVS arbejde (reparation og udskiftning)
  • Udskiftning af armatur
  • ​Ejendoms​service
  • Rørarbejde og afløb
  • Forsikringsskader

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?  - Så kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82.
 

Vi svarer tilbage inden for 48 timer.