Skip to main content

Oliefyr installation, service og reparation

Hos Vestsjællands VVS & Energiservice udfører vi opsætning af oliefyr samt efterfølgende oliefyrsservice og reparation i blandt andet Vestsjælland samt på resten af Sjælland til en fordelagtig pris.

Har du problemer med det gamle oliefyr, eller ønsker du at skifte varmesystemet ud med en oliekedel, så er vi de helt rette at vælge til opgaven.

Installation og service af oliefyr efter gældende lovkrav

Alle nye oliefyr skal overholde de gældende krav i bygningsreglementet. Det kræver den rette viden på området - og det har vi.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for opsætning og service af oliefyr, og vi ved, hvad der skal til for at udføre et fyldestgørende og kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til alle gældende krav og regler på området. Samtidig kan vi være behjælpelige med at vælge det rigtige fyr, så det matcher dine varmebehov. Vi kan desuden også stå for installation af fjernvarme.

Med den helt rigtige oliekedel kan du opnå store besparelser på varmeregningen samtidig med, at du skåner miljøet.

Vi anbefaler ud fra vores egen erfaring:

Hvornår blev oliefyr forbudt?

Det blev i 2013 forbudt at installere oliefyr i nye huse. Det blev i 2016 ligeledes forbudt at udskifte oliefyr til nyt i ældre hjem, hvis der var mulighed for at konvertere til fjernvarme eller naturgas. Det er regeringens ønske at oliefyr ikke længere bliver brugt til opvarmning af hjem i 2030. 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på oliefyrsservice

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, e-mail kontakt@vgo.dk eller på telefon 40 84 57 82, hvis du har spørgsmål omkring vores oliefyrsservice, ønsker priser, eller hvis du ønsker, at vi skal tilse dit oliefyr.

​Vi udfører installation og service af oliefyr på hele Sjælland og bevæger os meget i området omkring Vestsjælland. 

Er det blevet tid til at overveje at udskifte mit oliefyr?

Kort sagt ja. Regeringen har gjort det meget klart at de ønsker at udfase oliefyr og det er helt sikkert et område hvor der kun vil komme flere afgifter frem imod 2030. Der er kommet langt mere økonomiske løsninger på markedet til at erstatte oliefyr og det er med at bruge energitilskuddet før at dette ikke længere er tilgængeligt.

VVS opgaver vi udfører for dig
  • ​Installation & service af fjernvarmeanlæg
  • ​Renovering e​ller install​ation af nyt badeværelse​
  • Gasse​rvice, Installation af gasfyr & oliefyrservice
  • Forefaldende VVS arbejde (reparation og udskiftning)
  • Udskiftning af armatur
  • ​Ejendoms​service
  • Rørarbejde og afløb
  • Forsikringsskader

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?  - Så kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82.
 

Vi svarer tilbage inden for 48 timer.