Skip to main content

Vi tilbyder installation af gasfyr og gaskedel

Hos Vestsjællands VVS & Energiservice udfører vi opsætning af gasfyr samt efterfølgende gasfyrsservice og reparation i blandt andet Vestsjælland samt på resten af Sjælland til en fordelagtig pris.

Gasfyr og reparation

Har du problemer med dit gasfyr, eller ønsker du at skifte varmesystemet ud med et nyt gasfyr, eller en anden varmeenhed? Så er vi de helt rette at vælge til opgaven. Opstår der behov for reparation af gasfyr eller kedel, er vi erfarende og kan skaffe diverse reservedele efter behov.

Installation og service af gasfyr efter gældende lovkrav

Alle nye gasfyr skal overholde de gældende krav i bygningsreglementet. Det kræver den rette viden på området - og det har vi.

Vi har mere end 25 års erfaring inden for opsætning og service af forskellige fyr, herunder gasfyr. Vi ved hvad der skal til, for at udføre et fyldestgørende og kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til alle gældende krav og regler på området. Samtidig kan vi være behjælpelige med at vælge det rigtige fyr, så det matcher dine varmebehov. Vi kan desuden også stå for installation af fjernvarme.

Kan jeg spare penge med et nyt gasfyr? 

Ja, med et nyt gasfyr kan du opnå store besparelser på varmeregningen. Når du skifter dit gamle gasfyr der er 5 år eller ældre ud med et nyt. Får du en langt mere besparende løsning idag. I en tid hvor gassen er steget gevaldigt i pris, er der mange penge at spare ved at udskifte sit gasfyr til et nyt.

Kan man få tilskud til udskiftning af gasfyr?

Der findes ikke længere tilskud til at udskifte gasfyr. Der er dog nogle ting du skal overveje inden du skifter fra gasfyr. Hvis dit vand opvarmes af dit gasfyr, så skal du kigge på en opvarmningsløsning der inkluderer vand. Skifter du fra gasfyr, skal du have lukket for din gastilførelse til huset, dette er også en fordyrende omkostning. Det kan oftest bedre betale sig at skifte til et nyt og energibesparende gasfyr, der selv lukker for forbruget, når der ikke er behov for det. 

Vi anbefaler ud fra vores egen erfaring:

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gasfyrsservice

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, e-mail kontakt@vgo.dk eller på telefon 40 84 57 82, hvis du har spørgsmål omkring vores gasfyrsservice, ønsker priser, eller hvis du ønsker, at vi skal tilse dit gasfyr.

​Vi udfører installation og service af gasfyr på hele Sjælland og bevæger os meget i området omkring Vestsjælland. 

Reservedele til gasfyr

Opstår behovet for en ny reservedel til dit oliefyr, kan vi bestille og installere reservedelen for dig.

Fjernvarme

Vi kan også stå for istallation af din fjernvarme.

 

VVS opgaver vi udfører for dig
  • ​Installation & service af fjernvarmeanlæg
  • ​Renovering e​ller install​ation af nyt badeværelse​
  • Gasse​rvice, Installation af gasfyr & oliefyrservice
  • Forefaldende VVS arbejde (reparation og udskiftning)
  • Udskiftning af armatur
  • ​Ejendoms​service
  • Rørarbejde og afløb
  • Forsikringsskader

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?  - Så kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82.
 

Vi svarer tilbage inden for 48 timer.