Skip to main content

Installation af fjernvarme og service

Installation af fjernvarme er et af vores specialer som VVS installatør. Det sikrer et effektivt varmesystem, som gavner trivsel og pengepungen

Service af fjernvarme sikrer optimal funktion

Har du problemer med, at dit fjernvarmeanlæg ikke fungerer optimalt derhjemme? Så lad os tage et kig på problemet og foretage et service af fjernvarme i din bolig. Det er vigtigt, at fjernvarmen fungerer optimalt, da det ellers vil tage længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det mærkes både på temperaturen og på varmeregningen, da et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Vi har stor erfaring med installation af fjernvarme og tilbyder:

 • ​Løbende fjernvarmeservice og service af fjernvarmeanlæg
 • Professionel varmestyring og levering
 • Opsætning af nye varmeinstallationer

Det er yderst vigtigt, at din installation af fjernvarme udføres korrekt og er i overensstemmelse med de gældende regler.​​

Hvad er fjernvarme?

Fjernvarme er varme der laves på et varmeanlæg et sted, ofte uden for byen du bor og herefter sendes igennem rør, rundt til huse i byen. Denne varme pumpes igennem varmerør og ind i din bolig, hver gang du åbner for radiatoren eller dit varmesysytem. 

Kan man spare penge med fjernvarme?

Hvis du bruger et gammelt oliefyr er det en rigtig god ide at overveje fjernvarme i fremtiden, med et ældre oliefyr, kan du spare mellem 30-50% på hver varmeregning. Vi kan stå for din tilkobling til fjernvarme, kontakt os endelig for at høre mere.

 

Bestil installation af fjernvarmeanlæg her

Vi er en autoriseret VVS'er, og vi er garant for en korrekt og sikker installation af fjernvarme og dette til en billig pris. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten, og vi pakker ikke vores udstyr sammen igen, før du som kunde er 100 % tilfreds med resultatet.

Ønsker du en effektiv varmeløsning i din bolig? Så kontakt os på telefon 40 84 57 82 eller på e-mail kontakt@vgo.dk, og få et uforpligtende tilbud på service af fjernvarme.

Der er mange fordele ved fjernvarme, og vores kendskab til denne type af installation er stor. Derfor giver vi både råd og vejledning til den perfekte installation af fjernvarmeanlæg for dig.

Fjernvarme konvertering

Hele Korsør får løbende fjernvarme installeret. Vi er eksperter i overgang til fjernvarme og kan håndtere opgaven med høj erfaring og hurtig service. Der kan være mange penge at spare, når du konverterer fra gasfyr eller oliefyr og med os på opgaven, bliver det lettere og hurtigere.

Ofte stillede spørgsmål om fjernvarme

Ja, hos Vestsjællands VVS & Energiservice har vi stor erfaring med tilslutning til fjernvarme. Vi kan både fjerne gasfyr eller oliefyr og eventuelle beholdere.

For at kunne blive tilsluttet til fjernvarme, skal din nuværende opvarmningsløsning omformes til en der kan bruge fjernvarme. Det er ikke sikkert at gas- eller oliefyrs systemer kan laves om til at køre på fjernvarme. Det kan være at skal sættes en ny beholder ind eller skal trækkes nogle rør. Derfor kommer vi altid forbi og vurderer hvad der skal til, for at kunne omforme til fjenvarme.

Priserne varriere rigtig meget fra situation til situation, det eneste vi kan garantere dig, er at det koster over 10.000 kr.

Ja, efter energikrisen er fjernvarme blevet billigere end opvarmning med f.eks. olie og gas.

VVS opgaver vi udfører for dig
 • ​Installation & service af fjernvarmeanlæg
 • ​Renovering e​ller install​ation af nyt badeværelse​
 • Gasse​rvice, Installation af gasfyr & oliefyrservice
 • Forefaldende VVS arbejde (reparation og udskiftning)
 • Udskiftning af armatur
 • ​Ejendoms​service
 • Rørarbejde og afløb
 • Forsikringsskader

Har du et projekt på tegnebrættet, som du ikke kan komme videre med?  - Så kontakt os bare!

Det kan du gøre ved at udfylde formularen eller sende os en e-mail på kontakt@vgo.dk. Du kan også ringe til os på telefon 40 84 57 82.
 

Vi svarer tilbage inden for 48 timer.