Reparation af Oliefyr på Vestsjælland

Har du problemer med dit oliefyr, så kommer vi hurtigt ud til dig for at finde årsagen til problemet og udskifter defekte dele i oliefyret.

Har du fejl på oliefyret?

Hos Vestsjællands VVS & Energiservice udfører vi reparation af oliefyr på Vestsjælland samt på resten af Sjælland til en fordelagtig pris.

Reparation oliefyr

Bestil reparation af oliefyr på Vestsjælland

Vi har mere end 25 års erfaring inden for opsætning og service af oliefyr, og vi ved, hvad der skal til for at udføre et fyldestgørende og kvalitetsbevidst arbejde, der lever op til alle gældende krav og regler på området. Samtidig kan vi være behjælpelige med at vælge det rigtige fyr, så det matcher dine varmebehov.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os via kontaktformularen, e-mail kontakt@vgo.dk eller på telefon 40 84 57 82, hvis du har spørgsmål omkring vores oliefyrsservice, ønsker priser, eller hvis du ønsker, at vi skal tilse dit oliefyr.

​Vi udfører installation og service af oliefyr på hele Sjælland og bevæger os meget i området omkring Vestsjælland. 

Er det blevet tid til at overveje at udskifte mit oliefyr?

Kort sagt ja. Regeringen har gjort det meget klart, at de ønsker at udfase oliefyr og det er helt sikkert et område, hvor der kun vil komme flere afgifter frem mod 2030. Der er kommet langt mere økonomiske løsninger på markedet til at erstatte oliefyr og det er med at bruge energitilskuddet før, at dette ikke længere er tilgængeligt.

Hvornår blev oliefyr forbudt?

Det blev i 2013 forbudt at installere oliefyr i nye huse. Det blev i 2016 ligeledes forbudt at udskifte oliefyr til nyt i ældre hjem, hvis der var mulighed for at konvertere til fjernvarme eller naturgas. Det er regeringens ønske, at oliefyr ikke længere bliver brugt til opvarmning af hjem i 2030. 

Undgå reparation af oliefyr ved at have vedvarende service på det

Over tid kan sod og andre aflejringer bygge sig op i brænderen og på varmeoverfladerne. Dette kan reducere fyrets effektivitet og øge olieforbruget, samt slide på reservedele der vil skulle udskiftes hurtigere. Rengøring sikrer, at fyret brænder rent og effektivt.

Dyserne, der sprøjter olie ind i forbrændingskammeret, kan blive slidte eller tilstoppede. En inspektion og udskiftning af dysen sikrer korrekt forstøvning af olie, hvilket er afgørende for en ren og effektiv forbrænding.

For at sikre optimal forbrænding kræves den rette blanding af olie og luft. En tekniker vil justere luftindtaget for at opnå den ideelle forbrændingsbalance.

Dette omfatter inspektion af termostater, sikkerhedsventiler og overophedningssikringer for at sikre, at de fungerer korrekt. Det er afgørende for at forhindre farlige situationer.

Tjek for eventuelle lækager eller rustdannelse. En utæt eller beskadiget tank kan være miljøfarligt for din grund og er meget dyrt at udskifte.

Måling af fyrets effektivitet kan afsløre, om det kører, som det skal. Dette inkluderer at måle røggastemperaturen og analyserer røggas for at fastslå forbrændingseffektiviteten.

Oliefiltre skal udskiftes regelmæssigt for at sikre, at olie leveres rent og uden forureninger til brænderen.

Vores servicetekniker kan give dig råd om, hvordan du kan forbedre dit fyrs ydeevne yderligere, fx gennem isolering eller opgradering af systemet.